Ελληνικά English
  • Κεντρικό Banner Slide 1 [760xX]
  • Κεντρικό Banner Slide 2 [760xX]
  • Κεντρικό Banner Slide 3 [760xX]
  • Κεντρικό Banner Slide 4
  • Κεντρικό Banner Slide 5
  • Κεντρικό Banner Slide 1 [760xX]
ΑΡΧΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΟΥΠΟΝΙ ΕΚΠΤΩΣΗΣ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ

Η εταιρεία μας λειτουργεί στην Αθήνα από το 1981 και έχει γίνει γνωστή στον χώρο όλα αυτά τα χρόνια από την ποικιλία των υπηρεσιών που προσφέρει σε κάθε επαγγελματία ξεχωριστά και από την ποιότητα των εργασιών μας.

Δραστηριοποιούμαστε όλα αυτά τα χρόνια στον χώρο της κατασκευής αμαξωμάτων όπως ανοικτού τύπου, με αψίδες και μουσαμά απλό ή συρόμενο, ανατρεπόμενα, κλειστού τύπου. Επίσης παρέχουμε μεγάλη ποικιλία υπηρεσιών όπως επισκευές-ενισχύσεις σασί, τοποθετήσεις γερανών, κόντημα μεταξονίων, επισκευές αμαξωμάτων παντός τύπου, πολυεστερικά πατώματα σε θαλάμους, επισκευές γερανών κτλ

Από το 2005 και λόγω αυξημένης ζήτησης κατασκευάζουμε ανακλινόμενες πλατφόρμες οδικής βοήθειας ευρωπαικού τύπου και με δυνατότητα τοποθέτησης ψαλιδιού για μεταφορά 2ου αυτοκινήτου.

Τέλος στον χώρο μας θα βρείτε μια πολύ μεγάλη ποικιλία υδραυλικών πορτών όλων των ευρωπαικών οίκων (BAR, DAUTEL, MBB HUBFIX, DHOLLANDIA, ZEPRO, ANTEO, SORENSEN) με ικανότητα ανύψωσης από 300kg εως 3000kg. 

Στόχος της εταιρείας μας είναι να ικανοποιούμε τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού πελάτη μας και είμαστε σίγουροι πως η εμπειρία μας στον χώρο, η τεχνογνωσία και η ποιότητα μας θα σας δώσουν την πιο άρτια, λειτουργική και επαγγελματική λύση.

 

Μετά τιμής

Πολάκης Στυλιανός